Kategori: Manşet
Bir Mayıs Kardeşlik Havasında bir Bayram olmalı
Bir Mayıs Kardeşlik Havasında bir Bayram olmalı ..
Çalışanların hakkı ve emekleri konusunda her zaman saygılı olunması gerektiğini belirten Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, 'Alnının teriyle evine ekmek götüren esnaf ve sanatkarlarımız için işçiler sadece bir çalışan değil aynı zamanda o iş yerinin olmazsa olmazı, ailenin bir ferdidir. Esnaf ve sanatkarlarımız, Ahilik felsefesinden geldiği için alın terinin kıymetini iyi bilir. İşçi-işveren dayanışmasının gücüne inanan esnaf ve sanatkarlarımız için emek daima kutsaldır' dedi.
Bir Mayıs Kardeşlik Havasında bir Bayram olmalı

-'GÜZEL YARINLARIN YOLU BİRLİK VE BERABERLİKTEN GEÇER'

Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayan Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman , 'Toplumun her kesiminden işçi ve işverenler ile sivil toplum örgütleri omuz omuza vererek dayanışma içine girdiğinde ülkemiz milli hedeflerine ulaşarak daha güzel yarınlara erişecektir. Emeğe ve çalışan haklarına saygı, demokrasi kültürünün vazgeçilmez bir unsurudur. Bu vesileyle esnaf ve sanatkarlar camiası adına, tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum. Bu yıl yapılacak 1 Mayıs kutlamalarının da bayram havasında geçerek kardeşliğimizin güçlenmesine vesile olmasını diliyorum' diye konuştu.